Fjernelse af cement / beton / mørtel fra vinduer

Vi hjælper dagligt til på byggepladser.

Giv dine vinduer nyt liv

Vi hjælper dagligt til på byggepladser

Vi hjælper dagligt til på byggepladser, hvor vi sikkert fjerner beton, mørtel, cement og spartel fra vinduer og rammer. Vi bruger midler, der ikke skader hverken glas/alu, rammer/maling eller gummilister. Har du andre former for afrensning af vinduer, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på dette. Det kunne f.eks. være limrester, jord, mudder og fastsiddende støv. Vær yderst forsigtig med selv at afrense dette, da det meget let danner solridser (støvridser, der ses, når solen står lige på vinduet).

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan fjerne cement/beton/mørtel og andet fra dine vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 90 86, e-mail info@az-aps.dk eller udfylde formularen her på siden.

Selvom dette vinduesfag virkede umuligt at redde, blev det som nyt igen efter vores behandling. Vi har stor erfaring i afrensning af mørtel, cement og beton fra rammer og glaspartier.

Det gør os unikke

Hvorfor skal du vælge A-Z Clean?​

Mulighed for rengøring med svanemærkede produkter

Hos A-Z Clean er det muligt at vælge svanemærket rengøring. Det er for at skåne dig, os og vores fælles miljø. Du har med A-Z en rengøringspartner, der tager opgaven meget seriøst, og som lytter til de behov, I har eller får hen ad vejen. Der er aldrig lang vej til en driftsleder hos os……..Det skaber tryghed.

Vi sparer på CO₂’en i vores rengøring

Det er vigtigt for os at bruge så lidt CO₂ som muligt, når vi rengører din virksomhed. Derfor bruger vi den nyeste teknologi inden for gulvvask.

Samarbejder med Danmarks største bygningsentreprenør

A-Z Clean er underleverandør til Danmarks største bygningsentreprenør. Vi har langvarige relationer til vores kunder. Vi ved nøjagtig, hvad kunden ønsker og forventer af os som totalleverandør af rengøring.

Alt den nødvendige erfaring som rengøringsleverandør

Hos A-Z Clean har vi mange års erfaring som rengøringsleverandør. Meget rene gulve er det, der kendetegner os bedst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud ​på en rengøringsaftale

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, og om hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.​

Du er velkommen til at skrive til vores e-mail info@az-aps.dk, så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 12 timer. Alternativt kan du også ringe til os på telefon 70 20 90 86, hvis du ønsker at få besvaret din henvendelse med det samme.