Fjernelse af ridser på vinduer

Vi kan fjerne de fleste ridser på vinduer.

Få glatte vinduer igen

Vi kan fjerne de fleste ridser på vinduer

Vi kan fjerne de fleste ridser på vinduer, både de indvendige og udvendige. Det er både miljøvenligt og fornuftigt. Vi hjælper mange entreprenører med at fjerne uønskede ridser på byggerier i hele Danmark. Det er ikke kun en stor økonomisk fordel at fjerne ridser i stedet for at udskifte ruden, men også en stor gevinst for miljøet. Der er ridser, som vi ikke kan fjerne. Enten fordi de er for dybe, eller fordi de er for lange. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan fjerne ridser på dine vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 90 86, e-mail info@az-aps.dk eller udfylde formularen her på siden.

Det gør os unikke

Hvorfor skal du vælge A-Z Clean?​

Mulighed for rengøring med svanemærkede produkter

Hos A-Z Clean er det muligt at vælge svanemærket rengøring. Det er for at skåne dig, os og vores fælles miljø. Du har med A-Z en rengøringspartner, der tager opgaven meget seriøst, og som lytter til de behov, I har eller får hen ad vejen. Der er aldrig lang vej til en driftsleder hos os……..Det skaber tryghed.

Vi sparer på CO₂’en i vores rengøring

Det er vigtigt for os at bruge så lidt CO₂ som muligt, når vi rengører din virksomhed. Derfor bruger vi den nyeste teknologi inden for gulvvask.

Samarbejder med Danmarks største bygningsentreprenør

A-Z Clean er underleverandør til Danmarks største bygningsentreprenør. Vi har langvarige relationer til vores kunder. Vi ved nøjagtig, hvad kunden ønsker og forventer af os som totalleverandør af rengøring.

Alt den nødvendige erfaring som rengøringsleverandør

Hos A-Z Clean har vi mange års erfaring som rengøringsleverandør. Meget rene gulve er det, der kendetegner os bedst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud ​på en rengøringsaftale

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, og om hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.​

Du er velkommen til at skrive til vores e-mail info@az-aps.dk, så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 12 timer. Alternativt kan du også ringe til os på telefon 70 20 90 86, hvis du ønsker at få besvaret din henvendelse med det samme.