Fliserens

Med fliserensning fjernes alger, mos og flisepest.

Med fliserensning fjernes alger, mos og flisepest

Giv haven, terrassen, fortovet eller havegangen nyt liv med en effektiv fliserensning. A-Z Cleaning Holding renser alle typer fliser for private og erhverv – skal vi også komme forbi dig? Vi kører i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia.

Når først fliserne er ramt af flisepest, alger og mos, kan det hurtigt give et trist og slidt udtryk. Heldigvis er fliserensning en effektiv løsning på problemet, der kan få dine fliser til at fremstå som nye igen. Rensning af fliser bør følges op med en algebehandling, så holder resultatet meget længere.

Derefter tilbyder vi vejledning om, hvordan fliserne bedst vedligeholdes, så du slipper for at gentage behandlingen igen året efter. Med den rette fliserens, efterbehandling og vedligeholdelse vil resultatet holde mange år ud i fremtiden.

Vil du have et godt tilbud på fliserensning?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave i dag. Når vi har besigtiget dine fliser, udarbejder vi et godt tilbud, der tager udgangspunkt i, hvor mange m2, der skal renses og evt. efterbehandles.

Det gør os unikke

Hvorfor skal du vælge A-Z Clean?​

Mulighed for rengøring med svanemærkede produkter

Hos A-Z Clean er det muligt at vælge svanemærket rengøring. Det er for at skåne dig, os og vores fælles miljø. Du har med A-Z en rengøringspartner, der tager opgaven meget seriøst, og som lytter til de behov, I har eller får hen ad vejen. Der er aldrig lang vej til en driftsleder hos os……..Det skaber tryghed.

Vi sparer på CO₂’en i vores rengøring

Det er vigtigt for os at bruge så lidt CO₂ som muligt, når vi rengører din virksomhed. Derfor bruger vi den nyeste teknologi inden for gulvvask.

Samarbejder med Danmarks største bygningsentreprenør

A-Z Clean er underleverandør til Danmarks største bygningsentreprenør. Vi har langvarige relationer til vores kunder. Vi ved nøjagtig, hvad kunden ønsker og forventer af os som totalleverandør af rengøring.

Alt den nødvendige erfaring som rengøringsleverandør

Hos A-Z Clean har vi mange års erfaring som rengøringsleverandør. Meget rene gulve er det, der kendetegner os bedst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud ​på en rengøringsaftale

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, og om hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.​

Du er velkommen til at skrive til vores e-mail info@az-aps.dk, så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 12 timer. Alternativt kan du også ringe til os på telefon 70 20 90 86, hvis du ønsker at få besvaret din henvendelse med det samme.