Kontorrengøring og erhvervsrengøring i Kolding, Vejle, Horsens & omegn

Kontorrengøring udføres med et bæredygtigt fokus.

Bedre indeklima og mere produktivitet

Erhvervsrengøring & kontorrengøring udføres af rengøringsfirma med et bæredygtigt fokus

Er du på udkig efter en professionel rengøringsløsning til dine kontorlokaler? Så kan vi hos A-Z Clean hjælpe dig med erhvervsrengøring i Middelfart, Fredericia, Vejle, Kolding, Horsens & omegn. Som rengøringsfirma der bl.a. kører ud til Vejle, Fredericia, Horsens, Middelfart og Kolding, har vi mange års erfaring inden for kontorrengøring, og vi har blandt andet et mere end 12 år langt samarbejde med Danmarks største bygningsentreprenør, hvor vi fungerer som deres rengøringsunderleverandør.

​Du får én fast ansvarlig kontaktperson. Det gør kommunikationen lettere for dig i hverdagen, og det gør, at du aldrig skal være i tvivl om, hvem du kan gribe fat i, hvis du har spørgsmål. Desuden får du fast medarbejderstab, der giver tryghed i hverdagen.

Vi tilbyder rengøring af kontor og andre former for erhvervsrengøring. Vi har især mange erhvervskunder i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart. Har du brug for professionel kontorrengøring, står vi klar til at varetage opgaven. Vi dækker selvfølgelig andre byer end de før nævnte.

Vi har som et ekstra tilbud til vores kunder, nye som eksisterende, afrensning af berøringsflader for bakterier og virus, herunder Covid-19. Til dette benytter vi et produkt, der er godkendt af Statens Serum Institut. Dette fås også som en enkeltstående service, hvor vi kommer uden for åbningstid, eller i følge aftale, og afrenser flader/kontakter/dørgreb m.m. Ring og få et godt tilbud på netop din virksomhed eller institution.

Kontakt os og hør mere.

Vores erhvervsrengøring i Middelfart, Fredericia, Vejle, Kolding, Horsens & omegn til kontorvirksomheder

For kontorvirksomheder tilbyder vi blandt andet:

Mulighed for svanemærket kontorrengøring & erhvervsrengøring

Vi ønsker at passe godt på vores miljø. Derfor stræber vi efter at udlede så lidt CO2 som overhovedet muligt i forbindelse med vores kontorrengøring, samtidig med at vi har et stort fokus på at skabe et godt indeklima for de ansatte, der arbejder i kontorlokalerne i mange timer om dagen. Derfor er det muligt for dig at vælge rengøring med svanemærkede produkter. Det betyder, at vi gør rent med de bedste produkter på markedet i forhold til at passe på vores miljø.

Derudover bruger vi en special batteridrevet gulvvaskemaskine til mange af vores opgaver. Den bruger kun ca. 1 liter vand pr. 100 m2. Den bruger næsten ingen sæbe, og den suger det snavsede vand op i stedet for at “smide” det ud i hjørner og kanter, som det tit sker ved manuel moppeføring. Denne maskine er super effektiv og klarer gulvrengøringen til perfektion uden for stor belastning af miljøet.

Uanset om du har brug for erhvervsrengøring i Middelfart, Fredericia, Vejle, Kolding, Horsens eller omegn, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os og hør mere om os og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det gør os unikke

Hvorfor skal du vælge A-Z Clean?​

Mulighed for rengøring med svanemærkede produkter

Hos A-Z Clean er det muligt at vælge svanemærket rengøring. Det er for at skåne dig, os og vores fælles miljø. Du har med A-Z en rengøringspartner, der tager opgaven meget seriøst, og som lytter til de behov, I har eller får hen ad vejen. Der er aldrig lang vej til en driftsleder hos os……..Det skaber tryghed.

Vi sparer på CO₂’en i vores rengøring

Det er vigtigt for os at bruge så lidt CO₂ som muligt, når vi rengører din virksomhed. Derfor bruger vi den nyeste teknologi inden for gulvvask.

Samarbejder med Danmarks største bygningsentreprenør

A-Z Clean er underleverandør til Danmarks største bygningsentreprenør. Vi har langvarige relationer til vores kunder. Vi ved nøjagtig, hvad kunden ønsker og forventer af os som totalleverandør af rengøring.

Alt den nødvendige erfaring som rengøringsleverandør

Hos A-Z Clean har vi mange års erfaring som rengøringsleverandør. Meget rene gulve er det, der kendetegner os bedst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud ​på en rengøringsaftale

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, og om hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.​

Du er velkommen til at skrive til vores e-mail info@az-aps.dk, så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 12 timer. Alternativt kan du også kontakte os på telefon 70 20 90 86, hvis du ønsker at få besvaret din henvendelse med det samme.