Vinduespudsning

Vinduespudser for privatpersoner og erhvervskunder.

Ingen snavs og bedre udsigt

Vinduespudser for privatpersoner og erhvervskunder

Kunne du tænke dig at slippe for at pudse vinduerne i din bolig, eller leder du efter en erfaren vinduespudser, der kan tilbyde professionel vinduespudsning i dine erhvervslokaler? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos A-Z Clean tilbyder vi både vinduespolering for private og erhverv. Vi har især mange kunder i området omkring Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Aarhus.

Vi bruger rentvandsanlæg til vinduer, hvor vi kan nå op til 4. sal stående fra jorden, hvilket er en meget miljøvenlig løsning.

​I dag hjælper vi 1295 glade kunder med ​ vinduespudsning​

Derfor skal du lade os stå for din vinduespudsning
Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores rengøringsfirma, hvis du skal bruge en kompetent vinduespudser. Hos os får du:​

  • Mulighed for vinduespudsning udført med svanemærkede produkter
  • Et bæredygtigt fokus på at udlede så lidt CO2 som muligt
  • ​En vinduespudser med mange års erfaring

Vi har for eksempel i mere end 12 år haft et samarbejde med Danmarks største bygningsentreprenør, hvor vi varetager deres rengøringsopgaver.

Hvad koster en vinduespudser?

Hvor meget det koster at få besøg af vores vinduespudser varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have pudset, hvor ofte vi skal komme, og om der er nogle særlige forhold, der gør sig gældende, som gør vinduespudsningen vanskelig – for eksempel vinduer oppe i højderne.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender nærmere til opgaven og dine behov.​

Tilskud til vinduespudsning via serviceordningen 2021

​Du kan fratrække ydelsen til indvendig og udvendig vinduespudsning, og derved få en del af beløbet tilbage i form af større fradrag i din indtægt.

Det er forholdsvis nemt at udføre på Skat´s hjemmeside. Hvis det går helt galt kan vi evt. hjælpe med det.

Eksempel:

Betaler du f.eks. kr. 150,00 for at få pudset nogle vinduer, dækker skat de 52,00​ Altså betaler du reelt kun kr. 98,00

for ydelsen. Det kan blive til en del besparelse over et år, og måske være med til at man lige tager en ekstra pudsning her og der.

Du kan på Skat´s hjemmeside læse meget mere om alle de ydelser der kan fratrækkes.

Det gør os unikke

Hvorfor skal du vælge A-Z Clean?​

Mulighed for rengøring med svanemærkede produkter

Hos A-Z Clean er det muligt at vælge svanemærket rengøring. Det er for at skåne dig, os og vores fælles miljø. Du har med A-Z en rengøringspartner, der tager opgaven meget seriøst, og som lytter til de behov, I har eller får hen ad vejen. Der er aldrig lang vej til en driftsleder hos os……..Det skaber tryghed.

Vi sparer på CO₂’en i vores rengøring

Det er vigtigt for os at bruge så lidt CO₂ som muligt, når vi rengører din virksomhed. Derfor bruger vi den nyeste teknologi inden for gulvvask.

Samarbejder med Danmarks største bygningsentreprenør

A-Z Clean er underleverandør til Danmarks største bygningsentreprenør. Vi har langvarige relationer til vores kunder. Vi ved nøjagtig, hvad kunden ønsker og forventer af os som totalleverandør af rengøring.

Alt den nødvendige erfaring som rengøringsleverandør

Hos A-Z Clean har vi mange års erfaring som rengøringsleverandør. Meget rene gulve er det, der kendetegner os bedst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud ​på en rengøringsaftale

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, og om hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.​

Du er velkommen til at skrive til vores e-mail info@az-aps.dk, så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 12 timer. Alternativt kan du også ringe til os på telefon 70 20 90 86, hvis du ønsker at få besvaret din henvendelse med det samme.